Jak získat zkušenosti

Způsob získání zkušeností se dá rozdělit do tří kategorií:

  1. Vydobyté kostýmem a zbraní.
  2. Vydobyté roleplayingem (zpravidla vyplaceno přítomnou postavou v podobě organizátora).
  3. Vydobyté splněním úkolu.

Zkušenosti získané díky RP

  1. Pokud hráčovo RP bude velmi kvalitní (velmi dobře odvedená modlitba, magické zaklínání, hodně dobře provedený dialog, aj.), hráč může dostat od organizátora (dané postavy) stužku s určitým počtem ZK, které získává.
  2. Průběhem RP výcviku, vedeného žoldnéřem nebo vojákem (organizátor), se každou půlhodinu vyplácí 1 nebo 2 ZK - podle toho, jak danému člověku výcvik a jeho RPení půjde.
  3. Zabitím líté bestie (bosse) ve hře můžete od dané bestie získat ZK za HK (Honorable Kill).

Zkušenosti získané výbavou

Podle kvality kostýmu a výzbroje připadnou hráčům extra životy a bonusové zkušenosti. Tyto zisky určí hlavní organizátor nebo jeho zástupce před začátkem samotné hry.

Zkušenosti získané splněním úkolu

  1. V průběhu hry se v prostředí budou vyskytovat postavy, které jsou schopny zadat hráčům nějaký úkol, za který je odmění jednak peněžitě/v naturáliích a jednak zkušenostním kvocientem. Počet ZK získaných z úkolu roste s náročností daného questu.
  2. V herním prostředí se dále dají nalézt volné úkoly, které nebudou zadány postavou (např. logický úkol na papíře). V případě rozřešení volného úkolu se (pokud k žádné postavě nebude směřovat) dostavíte za kteroukoliv postavou, ta vám schválí vaše řešení a následně vás odmění.
POZOR! HRÁČ SI ZA SVÉ ZISKY ZODPOVÍDÁ SÁM! POKUD SE O NĚ NEPŘIHLÁSÍTE, KDYŽ VÁM JE ORGANIZÁTOR ZAPOMENE VYDAT, NEDOSTANETE NIC!

Žádné komentáře:

Okomentovat